[ T ] 053 483 22 32

Werkwijze

Onze werkwijze

Kennismaking

Als u interesse heeft in één van onze producten kan er een afspraak gemaakt worden voor een bezoek bij u thuis. Één van onze deskundige adviseurs kan dan al uw vragen beantwoorden en u inlichten over de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Uitgaande van uw wensen gecombineerd met deskundig en technisch advies brengt de adviseur geheel kosteloos een prijsopgave uit tegen een zeer aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij komen graag bij u, maar ontvangen u ook graag in onze showroom.

Samenwerking

U wordt onze klant!

Waarna er akkoord is gegeven op de opdracht, gaan we verder met de koopovereenkomst. Wanneer De Kozijnmeesters en de klant een samenwerking willen aangaan, wordt de overeenkomst afgesloten en gaat De Kozijnmeesters met de gewenste producten aan de slag.

Voordat we kunnen beginnen met de fabricage, zullen we eerst bij u langskomen om alles goed in te meten.

Vakkundige inmeting

De Kozijnmeesters telt een tweetal opmeters. Zij dragen zorg aan het goed opmeten van de woning. Hun nauwkeurigheid en technische kennis zorgen voor een goede afmeting waarop bijvoorbeeld de kunststof kozijnen precies na gefabriceerd kunnen worden.

Onze technische adviseur komt alles opmeten!

Productie

De Kozijnmeesters heeft graag de controle in eigen hand door het in eigen beheer te hebben van de productie en montage van ons assortiment. Hierdoor kunnen wij onze klanten de zekerheid bieden van kwalitatief goed geproduceerde en gemonteerde producten.

Alles in eigen beheer!

Vakkundige plaatsing

Elk proces in onze werkwijze is van belang. Toch wordt er veel aandacht geschonken aan de plaatsing door De Kozijnmeesters. De plaatsing is het moment van renovatie, het moment dat wij uw bestelling leveren.

Dit is een vakkundig proces, waarbij een enthousiast team aan gediplomeerde vakmannen onmisbaar is. De Kozijnmeesters beschikt over dat team!

De Kozijnmeesters beschikt over gediplomeerde vakmannen!

Langdurige garantie

De Kozijnmeesters garandeert kwaliteit. De Kozijnmeesters maakt gebruik van de beste kwaliteit producten, onder andere Schuco en Keralit!

Bovendien krijgt u garantie op:

- De kleurechtheid, de constructie en de montage voor een periode van 10 jaar.
- De luchtdichtheid van het glas voor een periode van 10 jaar
- De deugdelijkheid van het hang- en sluitwerk voor een periode van 2 jaar.
- De deugdelijkheid van kit voor een periode van 1 jaar.

Uit liefde voor woningen renoveren wij al meer dan 5 jaar huizen in heel Nederland. De door De Kozijnmeesters gerenoveerde huizen worden geheel naar wens van de klant omgetoverd. Door constant op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en trends in onze branche, is De Kozijnmeesters een meester in haar vakgebied.

De Kozijnmeesters heeft zich gespecialiseerd in kunststof kozijnen, deuren, dakkapellen, schuifpuien en gevelbekleding. Naast deze producten kunt u ook bij ons terecht voor zonwering, horren, sierbeslag en luchtroosters. Kortom, alles wat betreft het renoveren van de buitenkant van uw huis waarbij een geschikte werkwijze onmisbaar is.

Al de producten die De Kozijnmeesters kent zijn van toegevoegde waarde voor elke huis aangepast op de wensen van de huisbewoners.

Voor de productie van onze kunststof kozijnen werken wij met het wereldmerk Schuco. Een topmerk onder de kunststof kozijnen, welke hoge eisen stelt aan de uiteindelijke gefabriceerde producten. Deze kunststof kozijnen zijn in vele kleuren en meerdere structuren beschikbaar. Meer hierover vindt u bij kunststof kozijnen.

Bent u geïnteresseerd in één van de producten van De Kozijnmeesters of wilt u weten wat voor u allemaal mogelijk is en/of bijv. kunststof kozijnen van dichtbij willen bekijken, neem dan contact met ons op via het contactformulier, mail of telefoonnummer. Wij helpen u graag verder.