[ T ] 053 483 22 32

Veel gestelde vragen

Uw eigen vraag
Het kan zijn dat u nog niet de informatie heeft gevonden die u zocht.
Schroom niet om contact met ons op te nemen, wij kunnen u advies geven of het antwoord op uw specifieke vraag.

Hieronder staan nog enkele “veel gestelde vragen”, misschien vindt u daartussen wel het antwoord op één van uw vragen.

Klik op een vraag om het antwoord te zien

Wie doet de montage?

Montage van de door ons geleverde kunststof kozijnen geschiedt door ervaren monteurs die in vaste dienst zijn bij De Kozijnmeesters (met een gemiddelde ervaring van minimaal 5 jaar). In verband met de garantie wordt er meestal niets uitbesteed. Door het eigen beheer hebben wij meer controle en zekerheid dat de producten juist worden geïnstalleerd.

Aanbetalen, hoe zit dat?

U betaalt 100% na montage; wij vragen geen aanbetaling. Bij een door ons uitgevoerde renovatie hoeft u als particulier niets aan te betalen. Wel kunnen wij u vragen om een financiële zekerheid over te leggen, zoals een bankgarantie of een schrijven van uw tussenpersoon of bank (afschrift).

Hoeveel gaat de renovatie mij kosten?

Een kostenberekening kunnen wij nooit per telefoon of e-mail bevestigen. Dit mede omdat wij de situatie moeten kunnen zien en inschatten.

Bij een visuele presentatie van één van onze ervaren adviseurs bij u thuis kan er in 90% van de bezoeken een prijs worden afgegeven. Bij het berekenen van de maandelijkse kosten, kunnen onze adviseurs u een richtbedrag geven, maar wij adviseren u om daarover een afspraak te maken met onze erkende hypotheekadviseur of bij uw eigen bank of tussenpersoon te informeren. Dit omdat geen hypotheek of situatie gelijk is.

Zijn kunststof kozijnen enkel in wit verkrijgbaar?

Nee, kunststof kozijnen zijn in vele RAL kleuren beschikbaar.

Waren er vroeger (10 jaar geleden) alleen nog steriele witte platte kozijnen, tegenwoordig zijn er kozijnen die de `looks` van hout hebben, ook de dikte van hout, met en zonder houtnerf en in 30 verschillende kleuren te leveren.

Hoe lang heb ik garantie op mijn kunststof kozijnen?

Op alles wat u door ons laat renoveren ontvangt u 10 jaar allround garantie d.w.z. 10 jaar op de introductie, 10 jaar op constructie, 10 jaar op alle kleuren, 10 jaar op montage, en 10 jaar op glas.

Mede doordat De Kozijnmeesters eigen montage hebben, en ook alle monteurs bij ons geschoold worden kunt u ons ten alle tijde aanspreken voor uw garantie, en u wordt dus niet van het kastje naar de muur gestuurd.

Heb ik nooit meer onderhoud?

Het reinigen van de kozijnen kan mede door de handige naar binnen draaiende ramen een fluitje van een cent zijn en staat niet in verhouding met het schilderen van de kozijnen. Vuil blijft niet tot nauwelijks op de kunststof kozijnen liggen.

Staat uw vraag er niet tussen?

Laat het ons gerust weten en wij komen er zo snel mogelijk op terug. Gelijk graag een antwoord? Neem dan telefonisch contact met ons op, bel 053 483 22 32.