[ T ] 053 483 22 32

Referenties

Beoordelingen zijn door echte klanten geschreven na het afnemen van een product van De Kozijnmeesters
De Kozijnmeesters scoort gemiddeld een 8 uit 10. Dit is het gemiddelde cijfer uit 14 beoordelingen.

 • Geschreven door: Rob Almere
  25-06-2013
  • 8 10

  Bij ons zijn ze ook twee weken geleden geweest voor nieuwe kozijnen op de 1e en 2e verdieping.
  Alles zit perfect gemonteerd, helemaal niks beschadigd.
  Ook wij hebben een reclamebord buiten hangen.
  Bij de buren was een ANDER bedrijf geweest, die hadden wel lichte schade, maar ja ze waren wel TWEE keer zo DUUR uit als ik.

 • Geschreven door: Familie Meijer uit Purmerend
  15-04-2013
  • 8 10

  Tot twee keer toe alles vlekkeloos verlopen. Service achteraf zelfs zeer goed. Een niet perfect sluitend raam werd gewoon vervangen, en toen er na een jaar een kleine lekkage ontstond bij een van de vensters werd dit snel verholpen.

 • Geschreven door: Ervaring Klant Blankestijn
  11-04-2013
  • 8 10

  “Fam. Blankestijn zegt: Wij zullen onze mening ongevraagd geven. Half maart is bij ons de boel opgemeten en geheel tegen de verwachting in zat alles er half april al keurig netjes in. Alles is geheel naar onze wens gemaakt, inclusief de voordeur met ronde boog. Het verwijderen van de oude kozijnen en plaatsing van de nieuwe is met vakmanschap uitgevoerd en de zgn. puntjes op de i zijn een week later, zonder morren gezet. Kortom, een aanrader!”

 • Geschreven door: Mirjam Mehlbaum
  05-04-2013
  • 7 10

  In 2009 al het hout van ons huis laten vervangen voor kunststof van De Kozijnmeesters.
  Nog steeds zeer tevreden over de uitvoering en kwaliteit.

  Via de link mijn dagboekje van de werkweek waarin het allemaal gebeurde…

  http://mirjammehlbaum.wordpress.com/2009/08/30/al-het-hout-van-het-huis-vervangen-voor-kunststof

  en een linkje naar de foto’s:

  https://skydrive.live.com/?cid=3ca3d82cd5464115&id=3CA3D82CD5464115%213602

 • Geschreven door: Claudia van Buuren
  23-03-2013
  • 9 10

  Ze zijn net klaar, ons huis is echt prachtig geworden!!! We hebben een bord van De Kozijnmeesters voor onze raam staan, want ik durf best reclame te maken, voor deze harde werkers die alles echt prachtig hebben afgewerkt en schoon hebben achter gelaten. Ik wil Dirk en Gerrit dan ook met nadruk nog even bedanken, voor hun inzet. Mijn complimenten!!

 • Geschreven door: Ervaring van Van Hoeven te Ijsselstein
  27-02-2013
  • 7 10

  Snelle levering, goede keuze uit verschillende typen en stijlen, en kwaliteit van kunststof is goed. Afwerking binnenshuis kan beter en advies over onderhoud is gewenst.

  Beveelt De Kozijnmeesters aan!

 • Geschreven door: Ervaring Boomgaard te Leidschendam
  27-02-2013
  • 8 10

  Goede afspraken en goed advies. Prijs niet laag, het werk is het geld waard. Materiaal op tijd gebracht. Peter de inmeter heeft goed gemeten. Monteurs hebben alles piekfijn opgezet. Na een kleine klacht kwamen binnen redelijke tijd twee reparateurs om het op te lossen

  Beveelt De Kozijnmeesters aan!

 • Geschreven door: Ervaring van Spijker te Vriezenveen
  27-02-2013
  • 7 10

  ‘Nette adviseurs en niet te opdringerig’

  Beveelt De Kozijnmeesters aan!

 • Geschreven door: Andrea Kamphuis
  04-02-2013
  • 10 10

  Wij hebben twee weken geleden ons huis laten renoveren (nieuwe ramen, kozijnen en buitenkant in de keralit) en hebben een nieuw huis gekregen en zijn erg tevreden!!! Er is vakwerk geleverd, prima werklui, alles netjes achtergelaten en alles ging in overleg. Dus…… hartelijk dank De Kozijnmeesters , wij gaan iedereen aanraden om de renovatie door jullie te laten verzorgen. TOP!!!!!!!!!

 • Geschreven door: Familie uit Nieuwegein
  24-07-2012
  • 7 10

  Alles naar wens.
  Alles is naar wens afgehandeld. We zijn zeer tevreden. Er is goede kwaliteit geleverd en de beste service. Het aanbevelen waard.

 • Geschreven door: Barbara van Hal uit Brielle
  24-07-2012
  • 8 10

  We hebben een heel ander huis gekregen
  Wij wonen met onze twee kinderen sinds 2004 in een eengezinswoning uit 1981. Het is een gezellig rijtjeshuis dat wel een opknapbeurt kon gebruiken: nieuwe deur- en raamkozijnen, een schuifpui naar de tuin toe en nieuwe gevelbekleding. Het liefste wilde ik hout vanwege de uitstraling, maar dat neemt zoveel onderhoud met zich mee. Bovendien hadden we gehoord dat kunststof kozijnen tegenwoordig nauwelijks van hout te onderscheiden zijn. We hebben in de buurt rondgekeken voor ideeën en hoorden positieve geluiden over De Kozijnmeesters. Vooraf kregen wij goede adviezen van De Kozijnmeesters op basis waarvan wij de juiste keuzes konden maken. De plaatsings- en montagedagen zorgden voor nieuwsgierige blikken in de buurt; met een grote kraan werd de pui in de tuin gezet. Een indrukwekkend gezicht. Het ging snel en vakkundig. Daarnaast waren de monteurs superlieve mensen die alles prima afwerkten en netjes achterlieten. Ze hebben non-stop zeven dagen achtereen gewerkt en het resultaat mag er zijn! We hebben meer licht in huis, minder geluid van buiten en het onderhoud is een kwestie van af en toe een emmer met sop. Na afronding van het werk nam De Kozijnmeesters ook nog contact met ons op om te vragen of alles naar wens was. En dat was het! We hebben een heel ander huis gekregen. Het is strak, stijlvol en ziet er goed uit. We zijn erg tevreden en houden dit niet voor onszelf; de achterburen zijn ook al ‘om’.

 • Geschreven door: Familie uit Lelystad
  24-07-2012
  • 9 10

  Hartelijk dank voor het toesturen van de klemmetjes voor mijn horren
  Ik zal deze service omzetten in mond op mond reclame voor uw bedrijf.
  Maar dat deed ik toch al.

 • Geschreven door: Annelies Duivesteijn uit Rijswijk
  24-07-2012
  • 9 10

  Dit hadden we veel eerder moeten doen met ons herenhuis
  Ons pand is heel bijzonder. Het is een oud jaren ’20 herenhuis en telt zeven kamers, twee voordeuren en 22 ramen met allemaal hoeken. Mijn bedrijf in orthopedische artikelen, genaamd Coja, huist op de benedenverdieping. Dit is mijn praktijkruimte met winkel, dus er komen veel mensen over de vloer. Het karakteristieke pand had helaas een groot nadeel: het tochtte enorm, de stookkosten waren hoog en elke vijf jaar kostte de schilder ons een rib uit het lijf. Op de Huishoudbeurs zag ik De Kozijnmeesters. Ik verzamelde de folders, vroeg een offerte aan en deed hetzelfde bij andere bedrijven. Opvallend genoeg hoorde ik van sommige niets meer. Misschien durfden ze ons huis niet aan, het is niet bepaald standaard en vereist absoluut vakmanschap. De Kozijnmeesters stuurde een adviseur die met goede adviezen kwam. Zo wist hij wel raad met ons rare pand met hoeken in de ramen en praatte hij ons van het spierwit af en liet hij ons inzien dat gebroken wit veel mooier is voor ons huis. En echt, De Kozijnmeesters heeft het perfect gedaan. Dit hadden we veel eerder moeten doen! De benadering was erg goed, de aanpak persoonlijk en de werklui verdienen een groot compliment. Ze lieten alles keurig achter; we hoefden nog geen stofje op te ruimen. Nadien kwam het hoofd van de technische dienst van De Kozijnmeesters langs om de laatste dingetjes in orde te maken die we nog tegenkwamen. Een goede service. Ondanks dat de ramen en deuren van kunststof zijn, is het karakter van het huis bewaard gebleven. We krijgen regelmatig te horen dat het zo lekker is opgeknapt. En daarmee zijn wij het natuurlijk 100% eens.

 • Geschreven door: Familie uit Uithoorn
  24-07-2012
  • 7 10

  Graag wil ik nog even mijn waardering uitspreken voor de snelle en keurige service bij het vervangen van glas. Er had een chemische reactie van kit plaatsgevonden en er liepen 3 straaltjes lijm tussen de ruiten. het is snel en adequaat opgelost door uw glasleverancier / kantoor / monteurs.